Astershøjskolen

Midlertidigt botilbud for voksne med psykiske og sociale vanskeligheder

Astershøjskolen

Medarbejdere

Astershøjskolens medarbejdere har enten en socialpædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund og de har alle erfaring med at arbejde med mennesker med psykiske og sociale vanskeligheder.

Indretning og beliggenhed

Astershøjskolen består af en fløj med lokaler til højskole, administration og fællesområder samt en fløj med boliger med eget bad og toilet. Hertil hører en hyggelig gård med masser af plads til udendørs fællesaktiviteter - bl.a. petanquebane og drivhus. Astershøjskolen er fysisk beliggende på Asterscenteret og bygningen deles med hjemmeplejen, der råder over de resterende fløje.

Astershøjskolen ligger tæt på offentlig transport, indkøb, natur og bymidte. 

 

Økonomi

I 2022 koster det månedligt 5019 kr. inkl. kost og ophold at bo på Astershøjskolen. Din egenbetaling afhænger dog af dine personlige indtægter og dette beregner du i samråd med din sagsbehandler. 

Yderligere information

  • Du skal kontakte din sagsbehandler eller Voksenservice, hvis du vil undersøge dine muligheder for at blive visiteret til Astershøjskolen. Skriv til voksenservice@roskilde.dk eller ring på 46 31 30 00 og spørg efter din sagsbehandler eller Voksenservice.
  • Find takster, ledige pladser, tilsyn mv. via roskilde.dk

Har du spørgsmål kan Astershøjskolen kontaktes på 46318761/46318762

Tilbudsleder Lotte Chili Kristensen kan kontaktes på 24438657

Kontakt Voksenservice

Rådhusbuen 3
4000 Roskilde

Telefon

Mandag til fredag

Kl. 9-14

Du kan forvente svar inden for 10 hverdage.