Medarbejdere

Kristina Nordahl

Kristina Nordahl

Akademisk medarbejder og gruppefacilitator med peerkompetence.

Kristina er uddannet pædagog og cand.pæd.psych., hvor hun har specialiseret sig indenfor området psykologisk modstandskraft.

Kristina har levet erfaring som pårørende og recovery fra eget liv.

Kristina har fokus på fortællingernes magt, det relationelle og interesse i hvordan kropslighed og kunst processer kan bidrage i en recoveryproces.

Nanna Sidsel Møller

Nanna Sidsel Møller

Akademisk medarbejder og gruppefacilitator med peerkompetence.

Nanna har en kandidat i filosofi og historie fra Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig i forståelsen af psykiske traumer i et filosofiske perspektiv.

Nanna har levede erfaringer med psykiske kriser, med recovery og som pårørende.

Nanna er særligt optaget af, hvordan forståelsen af psykisk sygdom og mennesker i krise har udviklet sig, både i en medicinsk-historisk sammenhæng, og hvad der former vores samtidsforståelse af psykiske lidelser.

Louise Kousholt

Louise Kousholt

Louise er facilitator på Krop og Natur med særligt fokus på dans, bevægelse, mindfulness og grounding, samt på Skovens kraft hvor natur, mindfulness og væren er i fokus.

Louise er uddannet psykoterapeut og ansat som idrætskoordinator i Socialpsykiatrien. Louise har desuden sin egen virksomhed ”Kvindecirkler”, med selvudviklingsforløb for kvinder med fokus på livskraft og femininitet.

Louise er optaget af hvordan vi gennem kropslighed, natur, musik og mindfulness kan forbinde ånd, krop og sjæl.