GRO-forløb

Gro-forløb er for dig som gerne vil arbejde med dine ressourcer og udfordringer, samt at blive klar over hvad du gerne vil arbejde videre med.

På et gruppeforløb i GRO kan du arbejde med dine ressourcer og udfordringer, og blive klar over hvad du gerne vil arbejde videre med eller have støtte til. I gruppeforløbet har du mulighed for at være nysgerrig på dig selv og lære af andres erfaringer.

Du kan især få glæde af et gruppeforløb, hvis du gerne vil have støtte til at komme videre i livet, men synes, at det er svært at overskue, hvad du har brug for.

Gruppeforløbet består af en blanding af faglige oplæg fra underviseren samt dialog med udgangspunkt i oplægget og deltagernes personlige erfaringer. Der vil også være mulighed for at arbejde individuelt med dine egne mål undervejs. Der er plads til 6-8 deltagere på et forløb.

Forløbet består af 5 fælles mødegange, hvoraf den første er introduktion til GRO-forløb. Afslutningsvis vil der være en individuel samtale med fokus på din vej videre. Hver fælles mødegang varer 3 timer. Opstarts- og afslutningssamtalerne varer ca. 1 time.