Håb og Recovery

Håb og Recovery

Hope udgør H´et i CHIME-modellen, som beretter om, hvad der har betydning for menneskers egen oplevelse af mulighed for at komme sig fra psykisk lidelse.

Men hvad er håb, og hvad fremmer håb for den enkelte person? Er det de samme ting, der gør sig gældende for alle? Er det muligt at holde håbet for en anden? Og hvordan skaber vi aktivt håbet, når vi står midt i krisen og ikke umiddelbart kan få øje på det?

Som medarbejdere eller pårørende vil vi så gerne hjælpe, og vi kan let komme til at misforstå, hvad der skal til og f.eks. komme med opmuntrende kommentarer og velmenende råd.

På denne workshop vil vi kigge nærmere på, hvordan vi finder sprækken af håb sammen med det mennesker, det hele handler om.

På workshoppen vil du møde en god blanding mellem teori, metoder og praksiseksempler fra Recoveryskolens peermedarbejdere og gæstefortællere med brugerbaggrund.

Der vil blive tilbudt en sandwich til frokost i forbindelse med kurset.

TID & STED

Ugedag: Torsdag

Dato: 8/6

Tidsrum: 11-15:30

Sted: Toftebakken 12, 4000 Roskilde

Tilmelding: Send en email til: recoveryskolen@roskilde.dk med dit fulde navn, email-adresse, bopælskommunen samt, hvilket kursus du vil tilmeldes.