Kroppen som ressource

På dette kursus arbejder vi på at styrke forbindelsen mellem kroppen og psyken, så vi bliver bedre til at læse kroppens signaler og mærke hvordan vores følelser og tanker påvirker vores krop og bliver påvirket af vores krop.


Kroppen har sit helt tydelige sprog. Den husker alt vi oplever, og den fortæller os det hele igen - på et eller andet tidspunkt. Nogle gange hvisker vores den, andre gange taler den højt, og indimellem skriger den!


Kroppen siger fra og kan reagere med fysiske symptomer, hvis vi er stressede, angste eller oplever andre psykiske belastninger. Det er kroppen der fortæller os, at noget er galt og kræver vores opmærksomhed – men alt for sjældent reagerer vi på signalerne.


På dette kursus vil vi arbejde på at skabe eller styrke kontakten til det hele, der er os. Ved at blive bedre til at forstå sammenhængen kan vi få det langt bedre både fysisk og mentalt.

Ved bevidst at arbejde med kroppens sansning, bevægelser, bindevæv og åndedræt, vil vi skabe kontakten til os selv og vores krop og derved opleve hvordan øvelser og træning kan afhjælpe både de fysiske og mentale belastninger.

 

TID & STED

Ugedag: Tirsdag

Datoer: 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2

Tidsrum: 10:00-13:00

Sted: Lo Specchio teatret, Eriksvej 40, 4000 Roskilde

Tilmelding: Send en email til: recoveryskolen@roskilde.dk med dit fulde navn, email-adresse, bopælskommunen samt, hvilket kursus du vil tilmeldes.